Skip to content

HET IS Nú TIJD...

OM JE ENERGIEKOSTEN

TE VOORSPELLEN

Wanneer je slim om kunt gaan met je energiebronnen, ga je vanzelf minder verbruiken. Bovendien helpt het om onderhoud voorspellend te maken op basis van vergaarde data. Hierdoor voorkom je onnodige storingen en uitval. Goed voor je portemonnee! Storingen zijn namelijk altijd duurder dan onderhoud.

Je kunt slim inspelen op de werking van je installaties door het energieverbruik te voorspellen. Op een zonnige dag heeft het bijvoorbeeld niet zo veel zin om de ketel of warmtepomp ’s morgens vroeg al op te laten warmen. Want over een uurtje of twee zijn de zonnepanelen hard aan het werk en leveren ze jou goedkope stroom en behaaglijke warmte.

Ommnia Systems voorspelt energiekosten

Gelukkig hoef je jouw installaties niet zelf aan te sturen. Het slimme systeem van Ommnia Systems kent de weersvoorspellingen en reageert daar zelf op. Daarnaast houdt het de actuele energieprijzen in de gaten. Wist je dat die tarieven per uur wijzigen? Energie slurpende apparaten werken zoveel mogelijk op goedkope momenten. Zonder dat jij daar steeds over na hoeft te denken.

Met deze oplossing van Ommnia Systems halen we alle relevante gegevens uit je technische installaties of gebouwbeheersystemen. Ommnia Systems vergelijkt dit met andere jaren en soortgelijke panden en combineert dit met de actuele buitenconditie. Het systeem voorspelt onderhoud en hoeveel energie je nodig zult hebben, en daar passen we automatisch je instellingen op aan. Het meeliften op voorspellingen zorgt ervoor dat je de goedkoopst mogelijke energiekosten hebt. Het bepaalt bijvoorbeeld wanneer je jouw auto het beste kunt opladen en ook wanneer je warmtepomp het beste kan verwarmen of koelen, op de laagst mogelijke kosten

Gratis quickscan

Voordat we Ommnia Systems aansluiten op je installaties komen we bij je langs voor een gratis quickscan. We lezen de hoofdmeter alvast uit zodat we een goed beeld krijgen van je verbruik met de huidige installaties en in welke staat deze verkeren. Ook onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn om meer data uit je pand te halen. Want hoe specifieker de informatie, hoe méér geld je kunt besparen. Via het Ommnia dashboard krijg je met één inlogcode informatie tot belangrijke inzichten. Met Ommnia Systems kun je binnen één jaar al 20% besparen op je energieverbruik.

De voordelen van Ommnia Systems

  • Gratis quickscan vooraf
  • Bespaar tot 30% op je energieverbruik
  • Reduceer je CO₂-uitstoot tot 35%
  • Alle inzichten in één dashboard
  • Toegang via je browser met één inlog
  • Alle diensten onder één dak

Toekomstgericht met Ommnia

Alles wat wij doen heeft te maken met de verduurzaming van gebouwen. We willen de wereld een klein beetje beter maken. Niet alleen voor onszelf maar juist voor onze toekomstige generaties. Er is maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn.

Ommnia Systems zet regeltechniek in om installaties met elkaar te verbinden en inzichten te verkrijgen. Vervolgens worden deze gegevens vertaald in objectieve data om zo tot energiebesparende maatregelen te komen. We hebben een hoge dosis kennis in huis op een breed niveau. Daarmee begeleiden we jou van A tot Z naar de verduurzaming van je gebouw.

VERBETER

VOORKOM

VOORSPEL

Volledig inzicht in het verbruik van je pand?

OMMN!A Systems kan het!