Skip to content

HET IS Nú TIJD...

OM TE HOOG ENERGIEVERBRUIK

TE VOORKOMEN

Wanneer je installaties onnodig veel draaiuren maken, is er vanzelfsprekend eerder onderhoud nodig. Of erger nog: kans op storing of uitval. Allemaal hoge kosten die (nog) niet gemaakt hoeven worden, als je ervoor zorgt dat de installaties alleen draaien op het moment dat ze nodig zijn. Bovendien betaal je een hoger vastrecht wanneer er (te) veel systemen tegelijkertijd stroom vragen. Zo zonde!

Ommnia Systems voorkomt te hoog energieverbruik en storingen of uitval aan installaties

Met de oplossing van Ommnia Systems voorkom je een onnodig hoge energierekening. De slimme meters van Ommnia Systems zijn zo ingericht dat ze dure piekmomenten vermijden. Zo zorgen de meters er bijvoorbeeld voor dat de laadpalen op je parkeerterrein pas stroom verbruiken op het moment dat de energie zo goedkoop mogelijk is, of straks zelfs geld oplevert. Ommnia Systems monitort je installaties continue en maakt metingen inzichtelijk via het online dashboard. Denk bijvoorbeeld aan het aantal draaiuren van je filter. Deze inzichten maken het mogelijk om te vroeg of te laat onderhoud te voorkomen. Door onderhoud aan je installaties (of machines) juist te plannen, voorkom je storingen en uitval. Dit scheelt aanzienlijk veel service en onderhoudskosten. Bovendien blijft het comfort in je pand, of de prestatie van je machine hiermee gewaarborgd.

Gratis quickscan

Voordat we Ommnia Systems aansluiten op jouw installaties komen we langs voor een gratis quickscan. Tijdens ons bezoek nemen we alles met je door en inventariseren we hoe en welke meetsystemen er al aanwezig zijn. Dit geeft ons tevens inzicht in de aanwezige installaties en in welke staat dat deze verkeren. Ook onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn om meer data uit je pand te halen. Deze belangrijke inzichten voorkomen te hoog verbruik en te vroeg of te laat onderhoud aan je installaties. Goed voor je portemonnee én het comfort in je pand. Met Ommnia Systems kun je binnen één jaar al 20% besparen op je energieverbruik.

De voordelen van Ommnia Systems

  • Gratis quickscan vooraf
  • Bespaar tot 30% op je energieverbruik
  • Reduceer je CO₂-uitstoot tot 35%
  • Alle inzichten in één dashboard
  • Toegang via je browser met één inlog
  • Alle diensten onder één dak

Toekomstgericht met Ommnia

Alles wat wij doen heeft te maken met de verduurzaming van gebouwen. We willen de wereld een klein beetje beter maken. Niet alleen voor onszelf maar juist voor onze toekomstige generaties. Er is maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn.

Ommnia Systems zet regeltechniek in om installaties met elkaar te verbinden. Inzichten op te halen, te vertalen in objectieve data en zo tot energiebesparende maatregelen te komen. We hebben een hoge dosis kennis in huis op een breed niveau. Daarmee begeleiden we jou van A tot Z naar de verduurzaming van je gebouw.

VERBETER

VOORKOM

VOORSPEL

Volledig inzicht in het verbruik van je pand?

OMMN!A Systems kan het!