Skip to content

HET IS Nú TIJD...

OM ZELF JE ENERGIEVERBRUIK

TE VERBETEREN

Iedereen kan besparen op zijn energieverbruik. Want zonder dat je het weet, verbruik je altijd onnodig energie. Simpelweg omdat je niet precies weet welke apparatuur aanstaat op momenten dat het echt niet hoeft. En omdat mankementen aan je installaties niet op te sporen zijn met het blote oog. Besparen is gemakkelijk, zonder verlies aan comfort. Je moet alleen weten aan welke knoppen je moet draaien. De energiemarkt is onzeker, grip krijgen op je verbruik is nu belangrijker dan ooit. Zo bespaar je niet alleen kosten, maar heb je ook een duurzame oplossing in handen. Dat is een fijn gevoel.

Ommnia Systems maakt het inzichtelijk

Het verbeteren van je energieverbruik begint met inzicht te creëren. Verbeteren is altijd mogelijk! Ommnia Systems laat je niet alleen zien wanneer elektrische installaties (goed) draaien, maar ook in het geval wanneer dit niet gebeurt. En wat daar dan de oorzaak van is. Ommnia Systems scant al jouw installaties op onzichtbare mankementen en afwijkingen. Op basis daarvan kun je effectieve maatregelen treffen. Denk aan het automatiseren van deuren, het plaatsen van zuinigere ledlampen of het vervangen van de gasketel door een warmtepomp. Inzicht helpt je ook om te bepalen op welke momenten je installaties kunt uitschakelen. Bijvoorbeeld door te sturen op de aanwezigheid van je personeel. Is er niemand in het gebouw aanwezig? Dan schakelt het systeem alle installaties uit die op dat moment niet belangrijk zijn.

Gratis quickscan

Wij begrijpen dat elke euro maar één keer kan worden uitgegeven. Daarom vinden wij het belangrijk dat je snel aan de slag kunt met het werven van inzichten. Belangrijke inzichten leiden tenslotte tot vermindering van je energieverbruik. En dat is goed voor je portemonnee en de toekomst van onze aarde!

We komen bij je op locatie voor een gratis quickscan. In dit gesprek nemen we alles met je door om tot een totaalbeeld van het gebouw te komen. Wat is er al aanwezig, in welke staat zijn de installaties en zijn er opties om meer data uit je pand te halen? Na akkoord op de opdracht starten met het uitlezen van alle slimme meters. In veel gevallen is er nog méér winst te behalen door specifieker te meten op bepaalde stukken in je gebouw. In dat geval plaatsen we submeters of sensoren op die betreffende plekken, om zo een nóg beter inzicht te krijgen in je energieverbruik. Ommnia Systems maakt het mogelijk om binnen één jaar tot wel 20% te besparen op je energieverbruik.

De voordelen van Ommnia Systems

  • Gratis quickscan vooraf
  • Bespaar uiteindelijk tot 30% op je energieverbruik
  • Reduceer je CO₂-uitstoot tot 35%
  • Alle inzichten in één dashboard
  • Toegang via je browser met één inlog
  • Alle diensten onder één dak

Toekomstgericht met Ommnia

Alles wat wij doen heeft te maken met de verduurzaming van gebouwen. We willen de wereld een klein beetje beter maken. Niet alleen voor onszelf maar juist voor onze toekomstige generaties. Er is maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn.

Ommnia Systems zet regeltechniek in om installaties met elkaar te verbinden. Inzichten op te halen, te vertalen in objectieve data en zo tot energiebesparende maatregelen te komen. We hebben een hoge dosis kennis in huis op een breed niveau. Daarmee begeleiden we jou van A tot Z naar de verduurzaming van je gebouw.

VERBETER

VOORKOM

VOORSPEL

Volledig inzicht in het verbruik van je pand?

OMMN!A Systems kan het!