Skip to content

Meer weten over hoe ommnia systems werkt?

of advies nodig?

Op afstand jouw installaties en gebouwen beheren en monitoren

Bedrijven hechten waarde aan het verhogen van het werkcomfort. Het ziekteverzuim neemt namelijk namelijk af én de werknemer presteert beter. Het werkcomfort heeft te maken met een goede en gezonde werkplek. Hoe kun je een werkplek gezond en goed inrichten? En ook nog eens energiezuinig zijn?

Waar bestaat onze oplossing Ommnia Systems uit? We hebben hier wat achtergrondinformatie, zodat je er wat dieper in kunt duiken.

We maken gebruik van hardware en software. In het dashboard van Ommnia Systems kunnen wij dit allemaal aan elkaar koppelen.

De LogTunnel licentie
De LogTunnel licentie maakt het mogelijk een permanente VPN-verbinding voor je installaties te maken. Deze techniek stelt je o.a. in staat alle data uit de installaties te loggen naar 1 centraal punt; een logserver. De data kan zo naar verschillende monteurs of oplosgroepen gestuurd worden die de installaties beheren. Het is met LogTunnel ook mogelijk oudere, met seriële modems verbonden systemen, te monitoren.

De LinkManager licentie
Dit is een extra LinkManager Floating licentie. Je kunt deze gebruiken om je servicemonteur of klant in staat te stellen een installatie te monitoren en beheren op afstand. Bij een storing maakt jouw servicemonteur via de laptop verbinding met een installatie en kan deze zelf controleren of actie er ondernomen moet worden. Zo kun jij werk uitbesteden, of voor jouw klant installaties ook inzichtelijk maken. Dan kun jij de extra licentie bijvoorbeeld weer als service aanbieden.

Met de oplossing van Ommnia Systems heb je de veiligste manier van verbinden met industriële- en gebouweninstallaties in handen. Wij stellen je in staat duurzaam en toekomstbestendig installaties te beheren met de maatregelen rondom CO2- en stikstofuitstoot die ons in de nabije toekomst te wachten staan. Je bespaart daarbij nog eens honderden euro’s op je remote access oplossing!

Heb je vragen? Bel of mail ons:085-1052574 / info@ommnia-systems.nl

Deel dit bericht

Recente blogs

Slim omgaan met schaarse stroom

Wist je dat er verschillende internationale marktplaatsen zijn waar energie wordt verhandeld? Hier koopt jouw energieleverancier zijn stroom in. Iedere dag, iedere week, iedere maand en ieder jaar kan er een andere prijs gelden. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de energie. De zon en de wind staan niet ‘aan’, zoals een ouderwetse kolencentrale. Nieuwe, schone energie is niet stabiel beschikbaar en met dat gegeven moeten we leren omgaan.

LEES VERDER >>>