Skip to content

Meer weten over hoe ommnia systems werkt?

of advies nodig?

Meer mogelijk met eigen server

Weet jij waar de server staat waar de Cloud-omgeving op draait? Staat de data ergens in het buitenland? En van wie is de data eigenlijk? Van de machine-of gebouweigenaar of degene die de data verwerkt? Allemaal vragen die wij kunnen uitsluiten door ons eigen platform.

Zo hebben we ook voor onszelf een eigen serverplatform gerealiseerd. Dit brengt niet alleen veiligheid met zich mee, maar ook meer mogelijkheden. We hebben meer controle en veiligheid met een eigen serverplatform. Ook met beheer op afstand, biedt  een serverplatform in eigen beheer veel voordelen bij storingen. Bijvoorbeeld wanneer er aanpassingen in de software op locatie nodig zijn of in tijden van crisis om op afstand te kunnen werken.

Veiligheid en controle met eigen serverplatform

Eerder hebben we onder andere voor Rijkswaterstaat en Danone serverplatformen ingericht. Waarom een eigen serverplatform? Vaak is de hoofdreden veiligheid, daarnaast weet men waar de server staat. De server wordt gewoon in Nederland gehost. Daarmee heb je ook een Nederlandse servicedesk. Heb je een storing, dan heb je jouw Nederlandse distributeur aan de lijn. Wij hebben vakkennis en wij kennen jouw vakgebied en organisatie. Ook een groot voordeel wanneer men een eigen serverplatform heeft, is dat men in 1 klap van alle borgingen en contracten af is. Met een eigen serverplatform heb je 100% zelf de controle.

Pro actief systeem

Wij richten niet alleen Cloud-omgevingen in, maar je kunt ook gebruik maken van ons onderhoud, kennis en extra diensten. Zoals onder andere een systeem die meldingen geeft wanneer er onderhoud moet worden gepleegd, wanneer een specifiek onderdeel vervangen moet worden en alles wat jij maar wilt waar het systeem oplet. Het neemt je een boel zorgen rondom onderhoud management uit handen en geeft kostenbesparing op onderhoud en energiekosten. In ons volgende blog vertellen we meer over dit pro actieve systeem.

Ben je geïnteresseerd in meer controle en veiligheid, bel gerust voor de mogelijkheden betreft een eigen serverplatform: +31 (0) 85-1052572

Deel dit bericht

Recente blogs

De voordelen van het Ommnia Systems platform

Energie is een hot topic: de schaarste, de prijzen, de impact op het milieu. Niet alleen particulieren, maar juist ook bedrijven zullen hier een standpunt over in moeten nemen. Energie verbruiken doen we allemaal. Maar hoe hou je dat in de hand? En hoe stuur je bij?

LEES VERDER >>>