Meer weten over hoe ommnia systems werkt?

of advies nodig?

Jouw gebouw in de Cloud; waar moet je op letten?

Tips gebouw in de Cloud

We weten best wat van de Cloud en maken daar veelvoudig gebruik van. Geldt dit ook voor jouw gebouw? Staat jouw gebouw ook in de Cloud? Waarom zou je dat eigenlijk willen?

We merken dat dit nog niet voor iedereen vanzelfsprekend is, daarom even op een rij wat de voordelen zijn, tips en de zaken waar je op moet letten.

  1. Data moet je borgen en veilig stellen. Bijvoorbeeld temperaturen van koelcellen voor bv. food of medicijnen. Dit is veilig in de Cloud.

  2. Wanneer er brand in je pand is, weer je zeker dat jouw data veilig is. Je bent niet afhankelijk wat je op de locatie aan data opgeslagen hebt of in papieren mappen hebt staan.

  3. Het kostenaspect is ook aantrekkelijk. Je hebt minder hardware nodig.

  4. De Cloud is eenvoudig en centraal te beheren.

  5. Check of de infrastructuur en het veiligheidsbeleid van het netwerk van jouw gebouw geschikt zijn. Je kunt dit eenvoudig oplossen door een simkaart erin te zetten met 4G / 5G.

  6. Je kunt makkelijker data in de Cloud verwerken. Bijvoorbeeld voor het optimaliseren van de productie, prestatie en energieverbruik.

  7. Verschillende protocollen waardoor je uiteindelijk 1 brei van systemen hebt, worden in de Cloud gebundeld. We zien vaak dat er behoefte is om meetgegevens bij elkaar te brengen. Leveranciers hebben hier allerlei methodes voor bedacht. Het is een wildgroei aan dataprotocollen. Er is een manier om daaraan dat te ontkomen; door het in de Cloud te zetten. Op deze manier houdt je de data centraal.

  8. Alle gegevens real-time naar 1 punt. Het is in één oogopslag duidelijk hoe het gebouw ervoor staat. Van onderhoudspartij of eigenaar wisselen, dat blijft continu flexibel. Je kunt het logboek van een gebouw namelijk eenvoudig in de Cloud zetten. Heel simpel en effectief.

  9. Zorg dat je een veilige verbinding hebt.

  10. Het geeft inzicht in verbruik en in comfort.

Vragen? Bel gerust!

Groeten, 
Mark

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Recente blogs

Contact

Ommnia Systems B.V.

Haart 5

5835 CS Beugen


T: 085 – 105 25 74

E: info@ommnia-systems.nl

Offerte aanvragen?

Wil je vrijblijvend een offerte?

Neem dan contact op

© 2020 Ommnia Systems – Disclaimer – Algemene leverings- en betalingsvoorwaardenPrivacy policyCookie beleid – Website door Anouk geeft Vorm