Skip to content

Heeft u vragen over ommnia systems?

of advies nodig?

Over

Ommnia-Systems

Ommnia is in 2019 opgericht om installateurs te helpen data uit installaties veilig én intelligent te ontsluiten met innovatieve technieken. Dit betekent dat wij onze bedrijfsvoering in lijn hebben met de wetgeving rond gegevens privacy (AVG) en onze systemen voldoen aan ISO 270001/270002.

We willen dat Ommnia Systems een uitkomst is voor installateurs om te optimaliseren en energie en kosten te besparen voor de eindgebruikers.

Ommnia staat voor alle industriële dienstverlening in de industriële- en gebouwautomatisering. We werken met de betrouwbare A-klasse componenten van Secomea A/S om uw gegevens van A naar B te brengen. Wij hebben directe invloed op de productontwikkelingen binnen dit label in een beveiligde externe toegang.

Dienstverlening

Ommnia staat voor allesomvattende dienstverlening in de industriële- en gebouwenautomatisering. Ommnia wil zich in dienst stellen van de ondernemer in de meet- en regeltechniek om zo optimaal te kunnen aansluiten bij de wensen van klanten.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij ons staan duurzaamheid en kwaliteit voorop, omdat wij van mening zijn dat dit zichzelf terugbetaald. Ommnia werkt met de betrouwbare A-klasse componenten van Secomea A/S om uw data van A naar B te brengen. Als sub-distributeur voor Secomea hebben wij directe invloed op de productontwikkelingen binnen dit label in secure remote access.

De oplossing

Onze oplossing sluit aan bij alle type regelaars in uw installaties van waaruit wij onderhoud ( #1 corrective maintenance) kunnen doen, data kunnen ophalen om te kunnen voorspellen ( #2 predictive maintenance) wanneer onderhoud nodig is en maatregelen nemen  ( #3 preventive maintenance) om uw installaties terug te regelen.

servicedesk

Wij leveren niet alleen producten en diensten. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft Ommnia Systems een eigen servicedesk. Deze is bereikbaar tijdens kantooruren van 8.30 uur tot 17.00 uur.