Meer weten over hoe ommnia systems werkt?

of advies nodig?

Hoe regel je het klimaat op kantoor?

Hoe je het klimaat op kantoor moet regelen is vastgelegd in het bouwbesluit en voor de RIVM is dit leidend. Alleen kan dit bouwbesluit nu in tijden van een virus de prullenbak in. Hoe het dan wel moet, dat weet eigenlijk niemand. De één gaat meer ventileren, de ander laat minder mensen in een gebouw.

Wat kun je nu wel doen? Technisch gezien kun je in het gebouwbeheersysteem de parameters anders instellen. Dit kan heel goed werken, als je weet hoe je het ingesteld wilt hebben. Wil je het bijvoorbeeld warmer of wil je het meer ventileren?

Een ding is in ieder geval zeker: Morgen is alles weer anders. Als morgen alles anders is, dan moet je de regeling voor het klimaat in gebouwen kunnen bijstellen. Het liefst op afstand en zelfregelend.

Klimaat op afstand bijstellen

We zien nu nog meer dan ooit de behoefte om het klimaat in gebouwen op afstand te kunnen bijstellen. Dit kan met ons Beheer op Afstand. Niet op 1,5 meter afstand, maar gewoon vanaf de plek waar je bent.

De meerwaarde van een gebouwbeheersysteem is voor onze klanten juist nu echt fijn. Het is flexibel, je kunt maatwerk voor het pand creëren en er is de mogelijkheid om het klimaat bij te stellen op afstand.

Zoals je vroeger met je schroevendraaier naar de kastjes met de ouderwetse analoge besturingen reed om vervolgens de verwarming anders in te stellen. Nu heb je alles digitaal en kun je de meetgegevens zichtbaar maken in grafieken.

Hoe regel je het klimaat in gebouwen? Met een gebouwbeheersysteem. Waarom? Omdat morgen alles anders is. Dan wil je niet in de auto moeten stappen, maar direct doen wat echt nodig is en zo direct geld besparen.

We helpen je graag om klaar te zijn voor morgen: 085 – 105 25 74

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Recente blogs

Contact

Ommnia Systems B.V.

Haart 5

5835 CS Beugen


T: 085 – 105 25 74

E: info@ommnia-systems.nl

Offerte aanvragen?

Wil je vrijblijvend een offerte?

Neem dan contact op

© 2020 Ommnia Systems – Disclaimer – Algemene leverings- en betalingsvoorwaardenPrivacy policyCookie beleid – Website door Anouk geeft Vorm